Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση για ακρόαση

Η θεατρική ομάδα Προσεχώς SUBWAY αναζητά γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 20-30 ετών για παραγωγή που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2015.

Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο ανώτερης δραματικής σχολής, ευχέρεια στην κίνηση και στο τραγούδι, κατάρτιση στο μακιγιάζ, καλή γνώση του ρωσικού, πολωνικού και τσέχικου δραματολογίου, ικανότητα στην ανάλυση Τσέχοφ και Γκόρκι, κατά προτίμηση από το πρωτότυπο, άριστη γνώση καλιαρντών (να μπορεί να ερμηνεύσει άνετα το τραγούδι και τον κεντρικό ρόλο στο παρακάτω βιντεοκλίπ: https://www.youtube.com/watch?v=z4-LQscRlu8) και κατοχή χαρακτήρα τουλάχιστον level 87 στο WOW.

Θα συνεκτιμηθούν:

-υψηλό επίπεδο σε strategy games (Rome Total War, Starcraft 2, Age of Empires 2 the Conquerors expansion)
-η ικανότητα στο μασάζ ώμου
-να μη βάζει χέρια στην πίπα
-η προθυμία να βγάλει τους δύο μπροστινούς κοπτήρες της (τι κι αν το εφέ αυτό μπορεί να επιτευχθεί άνετα με τεχνικούς τρόπους, σκηνοθέτης είμαι και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να βάζεις όμορφες μικρές να κάνουν ότι γουστάρεις, ακόμα και αν αυτό μπορεί να τους στερήσει δουλειές για το επόμενο εξάμηνο τουλάχιστον, μέχρι να ξαναβγούν τα δόντια δηλαδή)

Σε περίπτωση άρνησης συμμόρφωσης στο παραπάνω, προειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενες ότι θα τους ασκηθεί πίεση μέσω πιθανής πρόσληψης κοριτσιών από σχολή, που τους τρέχουν τα σάλια στην ιδέα να τις πάρω σε παράσταση επειδή είμαι φίρμα, τι κι αν αυτό θα εγείρει σοβαρά τυπικά προβλήματα και ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα θα τους δώσω πιστόλι τελικά και θα μείνουν με την όρεξη.

Αποστολή βιογραφικών στο prosehossubway@gmail.com


ΥΓ. Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και με το παρακάτω κείμενο: http://ppavelblog.blogspot.gr/2015_02_01_archive.html
Ομοιότητες με πρόσφατα γεγονότα θεωρούνται συμπτωματικές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου